Organisk Frisør

Produkter

Hos Saluna tilbydes alle former for professionelle frisørbehandlinger, hvor der bruges Organic Systems som primært produkt. Derudover tilbydes der også Olaplex.

 

Styling produkter er af forskellige mærker, og udskiftes med fordel for bedre hold og styling tilpasset de enkelte behov, kom ind og hør nærmere og få kyndig vejledning i hvilke produkter der passer til netop dit behov.

 

Herunder finder du lidt beskrivelse af produkterne samt deres fordele.

Hos Saluna er kunden i centrum. Uanset hårtype er det vigtigt at kunne se og mærke forskellen fra før, til efter endt behandling. Hos saluna benyttes Organic Colour systems til farvninger og permanent. Organic systems er tilpasset alle behov, og er en naturbaseret farve- og permanentserie. De indeholder over 95% ingredienser fra naturlig basis. Organic er helt uden ammoniak og indeholder desuden ikke parabener, PPD, thioglykolsyre og ren resorcinol, (ren resorcinol kan ikke nedbrydes). De er derfor mindre skadelige for naturen, håret, hovedbunden og frisøren – men har en mindst ligeså god effekt som kemiske hårfarver og dækker grå hår 100% - som de eneste hårfarver med økologiske ingredienser!

Organic Systems er derfor yderst velegnede til kunder med allergi og sensitive hudtyper.

Håret efterlades med en første klasses plejeeffekt, fantastisk glans og et naturligt udseende. Dette gør at du er sikret følelsen af velvære i hår og hovedbund efter hver behandling.

 

Farve

Markedets mildeste professionelle permanente hårfarveserie, da den er uden ammoniak, PPD, parabener og resorcinol, samtidigt indeholder alle hårfarver certificerede økologiske ingredienser! Organic Colour Systems er en lille hårfarveserie med kun 60 forskellige nuancer, hvilket giver mulighed for kreative udfoldelser. Håret efterlades sundt, med naturlig og langvarig glans.

Permanent

Et revolutionerende permanentprodukt uden ammoniak og thioglycolsyre. Fyldt med planteaminosyrer, arbejder Organic Curl Systems omkring hårets naturlige pH værdi, hvilket efterlader håret uskadet efter den kemiske process. Krøltegningen er naturlig og blød, og produktet er fantastisk til trendy modepermanent.

Styling

Denne serie stylingprodukter  tilbyder naturlig styling uden plastik, samtidigt som produkterne indeholder certificerede økologiske ingredienser. Ingen parabener eller unødvendige tilsætningsstoffer. Organic Control Systems er glimrende til grønne saloner og dem som er bevidste om hvad der bruges i håret.

ZenzTherapyEt sundere hår


– starter altid med bedre produkter…


 

ZenzTherapy er en produktserie til håret som er fyldt med nærende og aktive ingredienser, der alle er af højeste kvalitet. Produktserien er bygget op omkring 4 økologiske og nordiske planter, som også er kendte under betegnelsen ”superfood”. Betegnelsen ”superfood” tilkommer planter, som har en sundhedsfremmende virkning på kroppen. Hyben, Amarant, Havtorn og Kamille er de udvalgte planter, som plejeprodukterne er bygget op omkring.

Disse planter har gennem generationer, og også i nyere tid, vundet indpas i vores livsstil. Hvad enten det drejer sig om personlig velvære, mad, kosmetik eller hårpleje, så har disse ingredienser vist en stor gennemslagskraft på alle parametre. De udvalgte nordiske planter har alle en unik virkning på både hår og hårbund gennem deres styrkende, fugtudjævnende og revitaliserende virkninger.

HAVTORN

 

Næringsindholdet i Havtorn er selvfølgelig det væsentlige, da de er fyldt med et hav af antioxidanter, aminosyrer og forskellige vitaminer som f.eks. C-vitamin, A-vitamin, B-vitamin og E-vitamin. Derudover indeholder plantens bær også Omega 3, 6, 7 samt 9 fedtsyrer, som er gavnligt for både hår og hårbund.

AMARANT

 

Amarants høje indhold af essentielle fedtsyrer og aminosyren Lysin, gør den blandt andet velegnet til kosmetisk anvendelse. Plantens frø er ligeledes en rig kilde til protein samt mineraler og vitaminer, som dermed gør den velegnet til hårpleje- og kosmetikindustrien.

KAMILLE

 

De fleste kender til at drikke Kamille som

urtete – særlig, hvis man har lidt snue og er forkølet. Kamille har været anvendt i århundreder som en let og mild form for desinfektionsmiddel og har lindrende og beroligende effekt på en irriteret hud.

HYBEN

 

Hybenolien er kendt og anvendt som en af de bedste planteolier for både hud og hår. Olien har blandt andet et højt indhold af forskellige antioxidanter, essentielle fedtsyrer, omega 3, 6 og 9 samt vitamin A. Det høje indhold af fedtsyrer gør, at olien hurtigt trænger ind i hårets yderste lag og gør den til en fremragende fugtighedsregulator.

Organic Hairspa er en ny og spændende serie af hår- og hudplejeprodukter,

som er fremstillet med økocertificerede ingredienser

En produktserie til den bevidste forbruger, som nægter at gå på kompromis med stil og effektivitet, blot fordi man tænker økologisk.

Et udvalg af dynamiske koncentrater danner basis for Organic Hairspa. I hjertet af hvert produkt findes en potent blanding af planter, der bliver bragt til live og effektiveres med nutidig teknologi.

 

Serien er udviklet i samarbejde med nogle af Skandinaviens bedste frisører og stylister, som dagligt møder kunder og modeller der efterspørger ”sidste nyt” på hver deres måde. Derfor vil vi altid bestræbe os på, at holde serien opdateret i forhold til den bevidste forbruger.

 

Organic Hairspa er produceret uden mistænkelige stoffer som Parabener, Mi, SLS, SLES, Phalater, EDTA eller DEA.

 

Seriens unikke formler indeholder blandt andet økocertificeret Honning ekstrakt, Macadamiaolie og Grøn te der stimulerer sund hårvækst og sikrer, at hår og hud får tilført intens fugt og antioxidanter. Dette er essentielt for et vedvarende sundt hår og et smukt udseende. Hår og hud er således naturligt beskyttet mod skader - før de indtræffer.

Fancorsil® Complex

 

En kombination af aminosyrer fra kerneolier som bl.a. er kendt fra hudplejeprodukter. Styrker, blødgør og udglatter hår og hud.

Organic Hair Volume Complex

 

En unik potent blanding af Ginseng, Vejbred og Døvnælde, der skaber volumen og styrket håret via aminosyrer.

 

 

Thermal Protection

 

 

Aminosyrer- proteiner i kombination med Silicone molekyler udglatter, og efterlader Thermal Protection (ca. 180o op til max 220o).

 

Tilicine Complex

 

 

En potent koncentration af Sølvlinde topskud, som beskytter skællaget, minimerer fugttab og porøsitet i hårets fiberlag, samt blødgør tørt og sprødt hår.

Organic Hairspa

 

Sebustop® Complex

 

Potente og intense kinesiske ekstrakter fra Jordstængler, Ingefær, Kvæsurt og Kanel der renser, afbalancerer talg produktionen og får porerne til at trække sig sammen, så de bliver mindre synlige.

Organisk Frisør

Der tages forbehold tastefejl samt prisændringer

Hovedgaden 4b, st. th. * 4050 Skibby * Tlf. 26286846 * Cvr.: 32044883